optiek-nu-slide-oogzorg-1

De beste oogzorg

Voor uw ogen wilt u het beste en dat is precies wat wij willen en kunnen geven. U kunt bij ons terecht voor oogcontroles en de laatste ontwikkelingen op het gebied van oogzorg.

Uiteraard bent u altijd van harte welkom, maar zeker voor oogcontroles en uitgebreide adviezen nemen wij graag de tijd. Daarom kunt u het best een afspraak maken als u langs wilt komen voor een onderzoek of contactlenzenadvies.

Ook voor een diabetenscreening naar Optiek Nu

Bij Optiek Nu in Gouda kunt u ook terecht voor een diabetesscreening. U hoeft hiervoor dus niet meer naar uw dokter. Diabetici hebben een verhoogde kans op beschadiging van de bloedvaatjes die ervoor zorgen dat het oog wordt voorzien van bloed. Doordat deze beschadigen kunt u slechter gaan zien of zelfs blind worden.Wij onderzoeken uw ogen regelmatig met de Zeiss Cirrus 600 Funduscamera & OCT. Dit is een apparaat dat alleen in ziekenhuizen staat. Wij zijn de enige optiekwinkel in Nederland die dit apparaat in de winkel heeft staan! Met de Zeiss Cirrus 600 Funduscamera & OCT kunnen we bepalen of er afwijkingen zijn. U voelt niets van dit onderzoek!

Wilt u meer informatie? Kom dan langs bij Optiek Nu in Gouda of maak een afspraak.

Maak een afspraak


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top